50 Cent verrast zieke fan met bezoekje

50 Cent is helemaal niet zo'n slechte vent, zegt een bruidegom die een fantastisch cadeau heeft gekregen van de rapper. Aan TMZ vertelt hij hoe 50 Cent zijn zieke broertje de verrassing van zijn leven heeft bezorgd.

Een paar weken geleden, nog voor het pijnlijke incident waarbij 50 Cent een jonge autistische werknemer van een lokaal vliegveld belachelijk maakt, ging bruidegom Chris Brown trouwen in een hotel in Philadelphia. Toevallig verbleef de rapper op dat moment ook in het hotel.

Brown besloot de stoute schoenen aan te trekken en 50 Cent op te zoeken om te vragen of hij zijn broertje wilde ontmoeten. Chris' broer Justin lijdt namelijk aan een zeer pijnlijke zenuwziekte en is gekluisterd aan zijn bed. Justin is groot fan van de rapper.

Anderhalf uur
50 Cents antwoord was dat hij zijn best zou doen, maar niks kon beloven vanwege zijn drukke agenda. Uiteindelijk was het de rapper toch gelukt tijd vrij te maken. Hij nam anderhalf uur de tijd voor zijn zieke fan.

De hiphopartiest had eerder deze week een video geplaatst van de autistische jongen, die hij was tegengekomen op het vliegveld. Uit zijn commentaar bij de beelden bleek dat hij ervan overtuigd was dat de jongen drugs had gebruikt. De artiest had geen idee dat hij met een autist te maken had, waar hij veel kritiek op kreeg.

50 Cent verrast zieke fan met bezoekje
50 Cent verrast zieke fan met bezoekje (Foto: BuzzE)