Douwe Bob gelukkig in de liefde

Douwe Bob is naar eigen zeggen gelukkig in de liefde. "Op dit moment heb ik een heel warm hart. Ik ben weer gelukkig in de liefde, heb een heel lief meisje gevonden", vertelt de singersongwriter aan VIVA. "Ik ben loyaal naar mijn meisje".

"Ik kan mezelf verliezen in de liefde, dat kan mensen soms afschrikken. Ik kom heel snel heel dichtbij, of het nu gaat om liefde of om vriendschap. Soms loop ik iets te hard van stapel en ja, dan moet ik incasseren. Helemaal als blijkt dat diegene toch niet met dezelfde intenties in een relatie of vriendschap stapt. Dan breekt mijn hart. Ja, zelfs als het gaat om vrienden." Douwe Bob wordt fysiek onwel van een gebroken hart. "Dan voel ik van die steken en kots alles eruit. Soms wel dagenlang."

De zanger, die dinsdag 10 mei Nederland vertegenwoordigt in de halve finale van het Eurovisiesongfestival, zegt het bizar te vinden dat er anno 2016 nog steeds een taboe rust op biseksualiteit. "Ergens vind ik het juist ook tof om te zeggen dat ik bi ben. Als ik het in een percentage zou moeten uitdrukken, dan is het 70 procent vrouwen en 30 procent mannen. Klinkt ergens heel gek dit. Ik val gewoon op een persoon."

Douwe Bob gelukkig in de liefde
Douwe Bob gelukkig in de liefde (Foto: BuzzE)