David Hasselhoff verloofd

David Hasselhoff gaat voor de derde keer trouwen. De 63-jarige acteur heeft de 36-jarige Hayley Roberts na een relatie van vijf jaar ten huwelijk gevraagd.

The Hoff vertelde over zijn aanzoek aan het blad Hello!, waar Daily Mail uit citeert. "Ik zei altijd, je gaat niet trouwen omdat je met iemand wil leven, maar omdat je niet zonder die persoon kunt leven. Zo voelde ik me. Ik wist dat ik heel ongelukkig was zonder haar. Ik heb gewacht met mijn aanzoek omdat ik dacht dat ik te oud voor haar was."

Gelukkig voor David vond Hayley hem niet te oud, en ze zei 'ja' toen David tijdens een picknick op het strand op zijn knieën ging. "Ik had echt geen idee dat hij dat ging doen. Ik ben nog steeds overdonderd."

Bijzondere romance
De twee leerden elkaar in 2011 kennen toen de blondine uit Wales de Baywatch-ster om een handtekening vroeg. David, die in het Verenigd Koninkrijk was voor het programma Britain's Got Talent, vroeg in ruil het telefoonnummer van de voormalig verkoopster in een warenhuis. Een paar dagen later gingen ze voor het eerst samen uit. De bijzondere romance was vorig jaar onderwerp van een BBC-documentaire.

David was twee keer eerder getrouwd. In 1989 scheidde hij na vijf jaar huwelijk van de zangeres Catherine Hickland. Vervolgens trouwde hij met actrice Pamela Bach. Met haar kreeg hij twee kinderen, de 25-jarige Taylor-Ann en de 23-jarige Hayley.

David Hasselhoff verloofd met Hayley
David Hasselhoff verloofd met Hayley (Foto: BuzzE)