Olympisch worstelkampioen vs 7 politieagenten

De Oekraïner Vyacheslav Oliynyk vierde onlangs zijn 50e verjaardag en hij vond dat daar natuurlijk een drankje bij genuttigd diende te worden. Oliynyk toonde zich vervolgens echter van zijn domste kant: ondanks de alcohol in zijn bloed kroop hij achter het stuur.

De sukkel werd tot stoppen gemaand door een stel agenten, die hem vervolgens aan wilden houden voor rijden onder invloed. Helaas voor de agenten hadden ze hier niet te maken met het gemiddelde figuur dat dit soort domme trucjes uithaald: Oliynyk mag dan wel een 50-jarige zijn, hij is wel een 50-jarige voormalig olympisch worstelkampioen. In 1996 won de Oekraïner in Atlanta goud in het Grieks-Romeins worstelen in de klasse tot 90 kilogram. Niet bepaald iemand waar je als gemiddeld agent om staat te springen om in te rekenen.

De zuipschuit liet zich dan ook niet zomaar arresteren. De twee agenten die het probeerden konden hem tikken geven met hun stok, maar dat leek de oud-worstelaar weinig te deren. Pas als de versterking aantreedt en Oliynyk met zeven agenten tegelijk aanvalt moet hij zich gewonnen geven, hoewel hij ook dan eerst nog even een respectabele tijd stand weet te houden. 

Iemand die zo oerstom is om met alcohol achter het stuur te kruipen vs een handvol agenten (Bron: YouTube)