Gamen voor prijzengeld op Firstlook BattleCon

In het weekend van 7 en 8 mei 2016 vindt Firstlook BattleCon plaats in Rotterdam Ahoy, een nieuw evenement van Blammo Media, onder andere bekend van Firstlook en GameKings.

Bezoekers kunnen games spelen en maken daarmee kans op prijzen met een totale waarde van €50.000. Firstlook BattleCon kent 20 Battlegrounds met elk een eigen shoutcaster, waar vele honderden toernooien per dag met zeventien games verspeeld worden.

De bezoekers kunnen in de twee hallen van Rotterdam Ahoy aan de slag op twintig Battlegrounds vol consoles en pc's. Per Battleground worden elk dag 40 á 50 mini-toernooitjes in een game verspeeld. Aanwezig zijn Counter-Strike: GO, Call of Duty: Black Ops III, Mario Kart 8, Rocket League, League of Legends, Overwatch, BattleBorn, World of Tanks, Street Fighter V, Mortal Kombat X, FIFA 16, Super Smash Bros WiiU, World of Planes, World of Warships, Super Smash Bros Melee, Hearthstone, TrackMania Turbo en Awesomenauts.

Vooraf inschrijven voor de toernooien is niet nodig. Het is aanschuiven en spelen. Het evenement is toegankelijk voor personen vanaf 12 jaar. Kaarten voor Firstlook BattleCon zijn gelimiteerd en kosten €18,- en zijn verkrijgbaar via http://battlecon.nl/tickets/ of bij de winkels van Primera.