Gordon mist erkenning in Hilversum

Gordon baalt ervan dat hij nog geen grote televisieprijs op zijn schoorsteenmantel heeft staan. "Belachelijk dat ik word genegeerd bij de tv-prijzen", zegt de presentator woensdag in het AD.

"Ik ben nu twintig jaar op televisie. Het is toch raar dat je geen prijs krijgt, terwijl het publiek je zo massaal omarmt?", stelt Gordon, die met shows als Holland's Got Talent, Alles mag op zaterdag en It Takes 2 wekelijks ruim een miljoen kijkers trekt.

Gordon vindt dat zijn programma's met Gerard Joling in de prijzen hadden moeten vallen. "Niet voor ons, want wij hebben succes genoeg gehad. Maar voor de oudjes die aan onze programma's meedoen. Ik heb het al naast me neergelegd, maar een Televizier Ring voor Geer & Goor: effe geen cent te makken was verdiend geweest."

De kansen zijn nog niet verkeken. De mannen gingen voor Geer & Goor zoeken een hobby weer op pad met bejaarden, het programma is vanaf donderdag te zien op RTL 4. De eenzame ouderen zetten Gordon aan tot actie. "Eenzaam worden is een proces dat iedereen kan overkomen. Ik heb daarom besloten daar nu al actie op te ondernemen. Daarom woont mijn ex Patrick weer bij mij in huis. Van een intieme liefde is geen sprake meer, maar we houden nog wel onvoorwaardelijk van elkaar."

Gordon mist erkenning in Hilversum
Gordon mist erkenning in Hilversum (Foto: BuzzE)