'Brian Austin Green is vader baby Megan Fox'

Brian Austin Green is de vader van de baby die Megan Fox verwacht. De twee, die volgens de laatste berichten gingen scheiden, wonen volgens People weer samen.

Megan vroeg in augustus een na een relatie van elf jaar een scheiding aan. De verrassing was dan ook groot toen ze maandag ineens met een babybuikje bij een persevenement verscheen. Maar insiders weten te melden dat Brian, met wie Megan al twee zoontjes van 2 en 3 heeft, 'natuurlijk' de vader is. "Ze zijn nooit gestopt van elkaar te houden en zullen nooit stoppen toegewijde ouders voor hun jongens te zijn."

De baby zou niet gepland zijn. Wel zijn de twee acteurs 'heel enthousiast'. Megan en Brian werden de laatste tijd weer vaak samen gespot. Geen van beiden heeft commentaar gegeven op de zwangerschap. Maar volgens de bron blijven ze 'aan hun huwelijk werken'.

De 29-jarige Megan maakte via Instagram wel een grapje over alle geruchten. "#nietdevader", schreef ze bij foto's waarop ze poseert met Will Arnett, Jake Johnson en Shia La Beouf, acteurs met wie ze in films en series gespeeld heeft een relatie te hebben.

'Brian Austin Green is vader baby Megan Fox'
'Brian Austin Green is vader baby Megan Fox' (Foto: BuzzE)