Charlize Theron wordt snel en razend

Charlize Theron is bevestigd in een rol voor de achtste film in de Fast & Furious-reeks, Fast 8. Dat meldt Variety, die daarmee een gerucht van enkele weken oud bevestigt.

De Zuid-Afrikaanse actrice speelt naar verluidt de rol van een schurk, naast (of als baas van) Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju, wiens rol in Fast 8 gisteren werd bevestigd. Het duurde even voordat Theron bevestigd kon worden omdat ze betrokken is bij The Grey Man, een film waarin ze de hoofdrol speelt en waarvan diezelfde hoofdrol eerst door Brad Pitt gespeeld zou worden. Omdat het script daarvoor herschreven moet worden, heeft Theron ruimte in haar agenda.

De achtste The Fast & The Furious begint deze zomer met opnames en zal verschijnen in april volgend jaar. Terugkerende rollen zijn er voor Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson en Michelle Rodriguez. De film is de eerste na de dood van Paul Walker, die in de eerdere films een hoofdrol speelde, maar tijdens de opnames van Furious 7 overleed. Naar aanleiding van zijn dood kreeg zijn personage, dat nu deels digitaal en met stand-ins werd ingevuld, een emotioneel afscheid in de film.

Na Fast 8 krijgt de serie nog zeker twee vervolgen, te verschijnen in 2019 en 2021.

Mad Max: Fury Road: Charlize Theron als Imperator Furiosa
Charlize Theron als Imperator Furiosa in Mad Max: Fury Road