Rechter hekelt met geld pronkende 50 Cent

Ondanks dat hij al bekritiseerd werd vanwege het publiceren van foto's waarop hij poseert met stapels bankbiljetten, ging 50 Cent er gewoon mee door. De rechter - die zich buigt over zijn faillissementsaanvraag - sprak hem volgens New York Daily News woensdag daarom streng toe.

Toen de rapper vorige maand naar de rechtbank toog voor een zitting in de zaak rond zijn faillissement had hij in de rechtbank een foto gemaakt waarop hij poseert met stapels biljetten onder zijn riem. "Dit is niet grappig", stelde rechter Ann Nevins tegenover de rapper. "Als je in de rechtbank bent is er niks grappigs gaande. Dit is serieus en ik zou het waarderen als we het serieus kunnen houden."

De rechter buigt zich nog over een verzoek van de faillissementscommissie om de financiën van de rapper nader te inspecteren. 50 Cent wekte namelijk behoorlijk wat argwaan met de foto's die hij deelde op sociale media, maar zelf beweert hij dat de stapels geld nep zijn. Toch zit er schot in de zaak nu de hiphop-ster zijn zaakjes op orde lijkt te hebben, meldde de rechter: "Hij heeft significante vooruitgang geboekt in het reorganiseren van zijn financiën."

Rechter hekelt met geld pronkende 50 Cent
Rechter hekelt met geld pronkende 50 Cent (Foto: BuzzE)