Fallout 4: Wasteland Workshop laat je wezens temmen

De eerste officiële trailer van Fallout 4’s tweede add-on, Wasteland Workshop, is vrijgegeven. De add-on zal vanaf 12 april verkrijgbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en pc voor € 4,99.

Design en plaats kooien om levende wezens, van raiders tot Deatchlaws, met de Wasteland Workshop gevangen te nemen. Tem ze of laat ze vechten, zelfs tegen je eigen settlers. De Wasteland Workshop bevat ook tal van nieuwe opties voor je settlements zoals het installeren van nixie buisverlichting, taxidermie en meer. Met deze DLC kun je je settlement-mogelijkheden nog verder uitbreiden.

In mei komt er de Far Harbor-DLC waarmee je de Commonwealth achter je kunt laten om naar Maine te gaan. Het is de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content. Er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven, waaronder tal van gratis updates zoals de Creation Kit, die elke speler in staat stelt eigen mods op pc te creëren en deze te delen (en speelbaar te maken) over alle platformen en consoles.