Nieuwe foto uit Wonder Woman toont de Amazones

Aan de vooravond van de wereldwijde première van Batman v Superman: Dawn of Justice weet Warner Bros. nog even de aandacht van de heren af te leiden door een foto van een viertal krachtige dames te tonen. 

Opvallend aan de foto is de outfit die Gal Gadot als Wonder Woman draagt: deze is significant anders dan hoe we haar kennen uit de comics of vanaf vandaag kunnen zien in Batman v Superman. Er is geen rood in te bekennen en ook de WW-motieven zijn afwezig. Dat laatste is niet gek: Wonder Woman zal vertellen hoe Princess Diana of Themyscira in de rol van Wonder Woman groeit, en dus valt aan te nemen dat deze foto afkomstig is uit een moment in het verhaal waarin ze simpelweg nog 'gewoon' Diana de Amazone is.

Amazons uit Wonder Woman

Op de foto zijn, naast Prinses Diana, ook drie andere inwoners van het mythische eiland Themyscira te zien. Van links naar rechts zien we de Noorse actrice Lisa Loven Kongsli, die de rol van Menalippe speelt, Diana's tante. Rechts van Gadot is Connie Nielsen te zien, die Koningin Hippolyta, moeder van Diana speelt. Helemaal rechts, tenslotte, staat Robin Wright, als Generaal Antiope, ook een (harde) tante. Als we op de foto moeten afgaan, valt er met de inwoners van Themyscira niet te spotten en kunnen we rekenen op een paar interessante momenten als het eiland komende zomer wordt ontdekt door reguliere mensen.

Wonder Woman, geregisseerd door Patty Jenkins, is vanaf zomer volgend jaar in de bioscoop te zien. Prinses Diana zelf duikt vanaf deze week al op tussen Bruce Wayne en Clark Kent in Batman v Superman: Dawn of Justice, waarvan je hier een review kunt lezen.