Chronicle: RuneScape Legends nu naar open bèta

Jagex Games Studio laat weten dat de open bèta voor het kaartspel Chronicle: RuneScape Legends, is nu beschikbaar voor pc-gebruikers.

In Chronicle: RuneScape Legends is elke kaart een actie, er is geen mana, geen minions of geen acties die wat geluk nodig hebben. Het is eigenlijk een soort RPG in een kaartspel gegoten. Meer over het spel kun je hier lezen.

In de closed bèta zijn er al een kwart miljoen spellen gespeeld. In de nieuwe open bèta zijn er nieuwe features toegevoegd, zodat mensen die kunnen proberen. DIt mag je verwachten ten opzichte van de closed bèta:

  • Meer Legends: bij de vier eerdere helden zijn er nu twee bijgekomen. Vanescula de Vampyre heeft weer 30 nieuwe type kaarten bij haar, waarmee je een hele andere game speelt. De zesde held is Morvran, de Slayer Master met weer zijn eigen kaarten en speelstijl.
  • Dungeoneering: een modus waarin je je eigen deck samenstelt en tegen menselijke tegenstanders vecht. Je verdient er munten, diamanten en platinum mee.
  • Skilling: Net als in RuneScape kun je speciale vaardigheden trainen. In Chronicle zorgt dat voor nieuwe customization.
  • Legend Customisation: spelers kunnen ook hun eigen helden er anders uit laten zien door skins vrij te spelen.
  • Leaderboards: je rangorde in de Bronze, Silver en Gold leagues
  • Nieuwe omgevingen om in te spelen, elk weer met eigen gevaren. Er komen twee nieuwe omgevingen: The Wilderness Crater en Barrows.

De bèta van Chronicle: RuneScape Legends uitproberen kan via www.rschronicle.com.