Amy Schumer geeft 1000 dollar fooi

Amy Schumer genoot afgelopen weekend niet alleen van de musical Hamilton, ook was ze erg blij met de drankjes die geserveerd werden. Ze verraste het barpersoneel dan ook met een fooi van 1000 dollar, meldt E! News.

Op een foto van het bonnetje is te zien dat de actrice 77 dollar (68 euro) spendeerde, maar daar 1000 dollar (860 euro) aan fooi bovenop deed. "We hebben vaker beroemdheden bediend bij Hamilton en we hebben leuke fooien gehad, maar we hebben er nog nooit een gehad die in de buurt kwam van deze", vertelt een barmedewerkster, die vermoedt dat Amy heel goed weet dat het barpersoneel bestaat uit aspirerend artiesten. "De meesten van ons zijn artiest, ik ook, en dit is ons baantje om te overleven terwijl het proberen te maken. Amy weet dat."

Het bezoek van Amy bleef ook backstage niet onopgemerkt: op Instagram deelt de actrice foto's waarop ze poseert met leden van de cast. Ook haar vriend Ben Hanisch was net als enkele vrienden meegekomen naar het theater. Enkele maanden geleden werd duidelijk dat Amy een nieuwe relatie had met de meubeldesigner.