Amber Heard speelt liefje van Aquaman

Over precies een week is Jason Momoa te zien als Arthur Curry / Aquaman in een kleine rol in Batman v Superman: Dawn of Justice, maar daarna zullen we hem kunnen zien in zijn eigen film en de twee Justice League-films. Gisteren werd bevestigd dat Amber Heard aan zijn zijde te zien zal zijn als Mera.

Er gingen al een tijdje geruchten dat Heard de rol van Mera zou spelen, maar deze waren tot op heden onbevestigd. Mera is in DC Comics de koningin van het onderzeese koninkrijk Atlantis, waar Aquaman de koning van is. Heard zal de rol van Mera spelen in Justice League Part One, dat volgend jaar verschijnt, en daarna een grotere aanwezigheid genieten in de film over Aquaman.

Heard bevestigde het nieuws van haar casting zelf en wist ook nog wat te zeggen over het kostuum dat ze zal dragen: "Het is een beetje half beschermend pak, half schubben. We zijn het nog aan het bouwen, dus het komt allemaal nog." Niet veel informatie dus, maar het zal ongetwijfeld matchen met Momoa's outfit, dat een jaar geleden voor het eerst aan het publiek werd getoond.

Justice League Part One verschijnt volgend jaar november.

Aquaman en Mera
Aquaman en Mera