Dehaka komt naar Heroes of the Storm

Er waren al wat hints op facebook en twitter verschenen, maar blizzard heeft bekend gemaakt wat de vijftigste hero gaat worden in Heroes of the Storm: Dehaka uit het Starcraft-universum. Tevens heeft het ontwikkelteam van Heroes of the Storm de volledige moveset en screenshots vrijgegeven van Dehaka.

Voor de mensen die niet bekend zijn met Dehaka: Dehaka is een primal zerg (een groep die los staat van de swarm die onder leiding staat van Kerrigan) en speelt een grote rol tijdens het verhaal van de eerste uitbreiding van Starcraft II, Heart of the Swarm. Dehaka zal onder de warrior-class vallen en zijn meest opvallende trait is dat hij geen mounts kan gebruiken, maar in plaats daarvan zich ondergronds een weg kan banen naar elke struik op de map. Tevens krijgt Dehaka ook een alternatieve mech-skin, vergelijkbaar met de alternatieve skin voor Tassadar.

Voor een volledig overzicht van alle vaardigheden van Dehaka kun je hier terecht. Het is nog niet bekend wanneer Dehaka naar Heroes of the Storm komt.

Dehaka 2

Dehaka
Dehaka komt naar Heroes of the Storm