Vecht voor het goede met Lady Liadrin in Hearthstone

Net zoals de mage, hunter en warrior heeft nu ook de paladin een alternatieve held in Hearthstone gekregen met patch 4.2, die gisteren wereldwijd gelanceerd is. Mensen die een paladin-deck samenstellen kunnen nu kiezen uit de standaardheld Uther the Lightbringer of de alternatieve held, de blood elf lady Liadrin.

In tegenstelling tot de andere alternatieve helden voor mage, hunter en warrior waarvoor je negen euro moet betalen, is lady Liadrin gratis vrij te spelen voor elke Hearthstone-speler. Mensen die lady Liadrin moeten hebben moeten namelijk World of Warcraft installeren en een personage levelen naar level 20. Level 20 is ook het maximale level in de gratis editie van World of Warcraft, dus ook iedereen zonder abonnement kan lady Liadrin vrijspelen. Hou er rekening mee dat het hier gaat om een personage onder level 20 dat level 20 moet bereiken: personages die al bijvoorbeeld de level cap (100) hebben bereikt in Warlords of Draenor tellen niet mee.

Met de patch zijn ook het aantal maximale deck slots uitgebreid van negen naar achttien, een veelgevraagd iets onder de spelers. Met de nieuwste uitbreiding, Whispers of the Old Gods, worden ook twee nieuwe speelmodi geïntroduceerd: standard en wild. Standard wordt de gangbare manier van spelen, waarbij alleen de kaarten van de meest recente uitbreidingen en adventures (The Grand Tournament, Whispers of the Old Gods, Blackrock Mountain en League of Explorers) gebruikt mogen worden. In wild mogen ook de kaarten van Goblins versus Gnomes en Naxxramas gebruikt worden.

Whispers of the Old Gods komt eind april/begin mei uit.

Vecht voor het goede met Lady Liadrin in Hearthstone