Naaktselfie Kim leidt tot muurschildering

De nieuwste naaktselfie van Kim Kardashian heeft een graffitikunstenaar ertoe aangezet om in Melbourne een grote muurschildering van de realityster te maken. Daar zat niet iedereen op te wachten.

Op een gebouw in de stad prijkt nu een enorme Kim Kardashian met zwarte balken voor haar borsten en kruis. Een boze burger stuurde een foto van de muurschildering naar het Australische radiostation 3AW. De vrouw zegt dat er geen toestemming voor is gegeven.

De website Mashable denkt te weten wie er verantwoordelijk is voor de schildering: graffitikunstenaar lushsux, die een foto van de creatie op zijn Instagram-pagina heeft gezet. Het blijft vooralsnog onduidelijk wie lushsux is. Zelf noemt hij of zij zichzelf 'Mark Walls'.

Gek op aandacht
Walls schrijft in een e-mail aan Mashable dat hij meteen de behoefte voelde om Kim na te schilderen toen hij haar naaktselfie onder ogen kreeg. "Op een gebouw met drie verdiepingen op een openbare plek. Misschien ben ik wel net zo gek op aandacht als zij?"

Volgens Walls had hij ongeveer even lang nodig om de muurschildering te maken als het duurt voordat Kardashian 300.000 reacties op een Instagram-post heeft. "Het was best moeilijk om een screenshot van mijn telefoon om te zetten in een enorm naaktschilderij."

Naaktselfie Kim leidt tot muurschildering
Naaktselfie Kim leidt tot muurschildering (Foto: BuzzE)