Lelijk wijf (40) pijpt jochie van 14

Het 'vrouw doet jochie'-bericht van de dag neemt ons mee naar Allentown in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Een veertigjarige vrouw heeft daar namelijk een veertienjarig ventje genilfiskt. Dit keer overigens geen enkel schouderklopje voor het ventje: Rachel Warris is op zijn zachtst gezegd niet een van de knapste vrouwen...

Het slachtoffer in kwestie was op een kwade dag te gast in Warris' huis. Hij speelde met het zoontje van de bebrilde dikzak. Als geintje liet Warris haar tieten aan haar zoontje en diens vriendje zien.

In de rechtbank deze week vertelde de hork dat zij enige tijd seksueel getinte sms'jes naar het kereltje had gestuurd. Het slachtoffer was echter de aanstichter hiervan, zo verklaarde ze. Om hem tot stoppen te dwingen, besloot de vrouw het arme kereltje oraal te verwennen.

Op een gegeven moment kwam de moeder van het jochie achter de verboden relatie en kwam geheel terecht verhaal halen bij Waris. Laatstgenoemde zei hierop tegen haar vriendje: "Je had het niet aan je moeder mogen vertellen."

Warris is op alle gronden schuldig bevonden. Zij loopt nu de kans voor tien jaar op water en brood te moeten.