Vriend Anouk wilde niet gaan

Toen Anouk vorig jaar haar vriend Dominique Schemmekes leerde kennen, vroeg ze zich af wat de 21-jarige basketballer in haar zag. In een interview met Grazia vertelt de zangeres over haar relatie met Dominique, met wie ze haar zesde kind verwacht.

"Hij is zo'n ongelofelijke lieverd. En ook prachtig om te zien. Maar ik had ook zoiets van 'Wat moet je met mij? We schelen negentien jaar. Doe even normaal'. Maar hij wilde niet gaan."

Dat het ook anders kan lopen, schiet soms door Anouks hoofd. "Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is 'r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen. Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten."

Daar mag Anouk zich van zichzelf 'niet al te druk over maken'. "Hij wil het al helemaal niet horen. Daarbij, ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren en ook dat gaf geen garantie. Daarom geniet ik van het moment. En als ik dan toch de keuze heb om zoiets in de slaapkamer te hebben lopen... dan ga ik daar geen nee tegen zeggen."

Vriend Anouk 'wilde niet gaan'
Vriend Anouk 'wilde niet gaan' (Foto: BuzzE)