'Nieuwe Ghostbusters racistisch'

De Ghostbusters reboot die eraan zit te komen en die hard z'n best deed zich zo politiek correct mogelijk te profiteren door een all-female cast en diverse 'Girl Power' statements (zie foto hieronder), heeft zich blijkbaar toch niet politiek correct genoeg opgesteld. De filmmakers worden namelijk beticht van vuig racisme.

Zo zou Leslie Jones niet zwart genoeg zijn en een te stereotype rol hebben gekregen en vraagt men zich af waar de etnische minderheden zijn in statements als deze:

Ghostbusters Girl Power
Ghostbusters Girl Power


Ook het feit dat Leslie Jones geen wetenschapper speelt doet wenkbrauwen fronsen. Uiteindelijk kun je het als kijker niet goed doen. Als je 'm haat ben je sexist, vind je 'm geweldig ben je racist. En intussen blijft de trailer dislikes scoren op youtube en kon deze geforceerde Girl Powerversie van de geweldige Ghostbusters franchise weleens de flop van de eeuw worden, terwijl Leslie Jones is ingezet om aan damage control te doen.

Misschien was het toch beter geweest als ze gewoon hadden geprobeerd een leuke film te maken die het origineel respecteert?