Jager bedreigd na tirade Miley Cyrus

Miley Cyrus opende onlangs op social media de aanval op de vrouwelijke jager Rebecca Francis en dat heeft de schietgrage Amerikaanse geweten. Francis vertelt bij TMZ dat ze 'dankzij' Miley nu iedere dag tientallen doodsbedreigingen krijgt.

"Stomme trut, kon ik maar eens op jou jagen", zo schreef een boze Miley-fan aan Francis. Een ander verwijt Francis dat ze staat voor alles dat bedorven is aan de mensheid. Een meer algemene, maar tevens vaker, gebruikte kreet is dat 'iemand Francis maar moet neerknallen'. Naast de jachtfoto's van Francis, had Miley het onlangs ook voorzien op een foto van Francis waarop de jager met presidentskandidaat Donald Trump te zien is. Miley is geen fan van Trump, afgelopen week liet ze nog weten naar Canada te emigreren als de blonde Republikein tot president verkozen wordt.

Francis is ondertussen woedend op de rebelse zangeres. "Dat cybergepest van haar is veel erger dan wat wij doen."Om verdere problemen te voorkomen heeft Francis haar Instagram achter slot en grendel gezet.

Jager bedreigd na tirade Miley Cyrus
Jager bedreigd na tirade Miley Cyrus (Foto: BuzzE)