'Nintendo financiert Beyond Good and Evil 2'

Veel gamers wachten nog altijd op Beyond Good and Evil 2, de geplaagde titel waar je regelmatig iets over hoort, maar zelden iets van ziet. De laatste geruchten betreffen een samenwerking met Nintendo, die de financiering voor de game op zich zou nemen als Nintendo NX-exclusive.

Dit gerucht komt uit de stallen van Destructoid, die via Alexander Maier hiervan op de hoogte is gesteld. Maier is eerder al voor een aantal lekken verantwoordelijk geweest die later waar bleken te zijn. Destructoid benaderde hierna een andere bron, die een soortgelijke berichtgeving bracht.

Uiteraard blijft het een gerucht, maar de aanpak van Nintendo zou niet ongebruikelijk zijn. Ze hebben de strategie immers al recentelijk toegepast met de financiering van Bayonetta 2, een game die zonder Nintendo niet zou bestaan. Om Beyond Good and Evil 2 aan zich te binden als Nintendo NX-exclusive is dus helemaal geen gekke stap.

Hoe dan ook, de geruchten zijn weer de wereld in geholpen. Nu is het afwachten tot er meer duidelijk is over NX en Beyond Good and Evil 2.

Beyond Good and Evil 2