Dead or Alive Xtreme 3 neemt knuffelrock erg letterlijk

Koei Tecmo heeft nu bijna alle dames uit Dead or Alive Xtreme 3 een eigen video gegeven. Dit keer is Nyotengu aan de beurt, een 1018-jarige mythische yōkai met een goed figuur.

In het flinterdunne verhaal is ze een tengu, een bepaalde klasse van yōkai, inclusief vleugels. Yōkai zijn dan weer mythische wezens die meestal eruit zien als monsters. Bij Nyotengu is dat minder het geval, zoals we zien. Maar waarom ze een rots nogal innig knuffelt is dan weer een raadsel.

In het spel ben jij de eigenaar van een vakantie-eiland en moet je de vakantievierders tevreden houden. Als eigenaar kun je naarmate je meer ervaringspunten krijgt meer items unlocken, zoals andere zwempakken die de meiden kunnen dragen tijdens alle mini-games of tijdens de fotosessies die je kunt doen. Als je relatie met ze goed is kleden ze zich voor je ogen om. PlayStation VR-ondersteuning komt er later aan door middel van een patch.

Dead or Alive Xtreme 3 komt 24 maart uit op PlayStation 4 en PlayStation Vita in Azië. Er is een Engelstalige versie te importeren.