God Eater-anime proloog uitgebracht door Bandai Namco

Om ons warm te maken voor de game God Eater Resurrection heeft Bandai Namco vandaag een animatie van 11 minuten uitgebracht om ons de voorgeschiedenis van het verhaal in de game te laten zien.

Voor mensen die de franchise niet kennen gaan we ven kort door de bocht in een notendop het verhaal uitleggen. In de vroege jaren 2050 consumeert een onbekende levensvorm, de Oracle Cells genaamd, stelselmatig alle leven op aarde. Die verwoestende honger, samen met het vermogen zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden, zorgt ervoor dat die levensvorm al vlug de grootste vijand van de Aarde wordt: Aragami. Jij maakt deel uit van een elite team dat met een nieuw ontwikkeld wapen, de God Arcs, de strijd zal moeten aangaan met die nieuwe soort monsters.

Het verhaal speelt zich af in 2065, waarin die jonge God Eater-soldaten naar het voormalig Rusland gaan om de grondtroepen te helpen met het verslaan van de Aragami daar. In de proloog maken we kennis met Soma, Lindow, Tsubaki en Johannes von Schicksal. De proloog speelt zich zes jaar voor het verhaal van God Eater Resurrection af.

God Eater Resurrection en het vervolg God Eater 2 Rage Burst komen deze zomer uit op PlayStation 4, PlayStation Vita en pc.