Paaldansen in Dead or Alive Xtreme 3

Koei Tecmo heeft Famitsu wat meer duidelijkheid gegeven over de minigames van Dead or Alive Xtreme 3. We zijn vooral benieuwd naar het paaldansen in combinatie met PlayStation VR...

In de 'verhaal'-modus moet je in veertien dagen proberen de meiden voor je te winnen. Elke dag heeft vier momenten: ochtend, middag, avond en nacht. Voor elk van die tijden mag je kiezen met welke dame je een minigame wil spelen.

In de ochtend, middag en avond mag je een van de volgende activiteiten kiezen: strandvolleybal, donketsu (een wedstrijd waar de meiden hun kont moeten gebruiken om te winnen), op drijvende items naar de overkant van het zwembad springen, touwtrekken in het zwembad, sprinten op het strand of zelfs een rots beklimmen. Maar als je het wat rustiger aan wil doen kun je de meiden alleen observeren en foto's maken. Shoppen met een van de vrouwen kan ook, om bijvoorbeeld nieuwe kleding of badkleding te kopen. Je mag haar ook een cadeau geven.

In de nacht zijn de minigames foetsie en mag je een dame observeren in haar kamer terwijl ze zich klaarmaakt voor de volgende dag. Je mag haar nog steeds een cadeau geven, maar kunt ook met haar naar het casino gaan. Daar speel je dan weer gokspellen en kun je een vrouw laten paaldansen als je maar genoeg tickets wint.

Vanaf 18 maart is de Engelstalige versie van Dead or Alive Xtreme 3 te importeren uit Azië.

Dead or Alive Xtreme 3 Famitsu-scan  (Foto: Famitsu)