Vrouw brengt genitaliën van verkrachtende zwager naar politie

Politieagenten in de Indiaase deelstaat Madhya Pradesh keken raar op toen onlangs een vrouw met haar drie kinderen bij het lokale politiebureau langskwam. De 32-jarige vrouw kwam namelijk de afgesneden genitaliën van haar zwager, die had geprobeerd om haar te verkrachten, als bewijsmateriaal afleveren bij de sterke arm der wet. Volgens de vrouw was het de enige manier geweest om de smeerlap tegen te houden.

De vrouw logeerde bij de zwager, terwijl haar man honderden kilometers verderop in Nashik, Maharashtra aan het werk was. Bij dat verblijf had de man in zijn huis de vrouw al meerdere keren lastig gevallen. Op een gegeven moment deed de vrouw alsof ze toestemming gaf voor de seksuele handelingen en zag daarbij kans om het vleesbestek van de man af te hakken met een sikkel.

Toegesnelde hulpdiensten kwamen te laat om de gewonde man te helpen. De verkrachter bleek zelfmoord te hebben gepleegd door zichzelf op te hangen aan een boom naast zijn huis. Volgens politie woordvoerder Abid Khan zal de vrouw aangeklaagd worden voor een poging tot moord. Volgens de Indiase bromsnor zou de vrouw stabiel zijn en geen spijt hebben van haar daad.