Eerste trailer voor The Purge: Election Year

Goed nieuws voor de liefhebbers van ijzingwekkende duistere spanning en bikkelhard zinloos geweld. Er is namelijk een veelbelovende eerste trailer verschenen voor de film The Purge: Election Year van regisseur James DeMonaco, een cineast die de fans ook kennen van de films Staten Island (2009), The Purge (2013) en The Purge: Anarchy (2014).

The Purge: Election Year 1

Het derde deel van de succesvolle The Purge-reeks speelt zich zo'n twee jaar na de vorige film af. Sergeant Leo Barnes (Frank Grillo), die in de vorige film nog bloedige wraak wou nemen op de moordenaar van zijn zoon, keert terug als hoofd van de beveiliging van Senator Charlie Roan (Elizabeth Mitchell). Roan heeft haar vizier gericht op het presidentschap van Amerika en wil ook een einde maken aan het jaarlijkse Purge-ritueel. Door omstandigheden komen de twee op de avond van de Purge in de straten van Washington terecht en moeten daar een bloedstollend spannende nacht zien te overleven.

Ook verscheen er al een poster voor de film, die je hieronder kunt bekijken. The Purge: Election Year draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen.

The Purge: Election Year
"This Is Not A Drill!"