Vader Hamilton waarschuwt rivalen: "Lewis zal alleen maar beter worden"

Volgens Anthony Hamilton kunnen Sebastian Vettel, Nico Rosberg en al die andere snelheidsduivels hun borst natmaken, want zijn zoon Lewis zal voorlopig alleen maar beter worden. Afgelopen seizoen schreef Hamilton junior een derde wereldtitel op zijn naam, maar volgens Anthony heeft dat weinig effect op Lewis' honger naar succes. "Hij is extreem competitief," zegt vader Hamilton. En als we hem mogen geloven zal Lewis de komende tien jaar nog heel wat titels op zijn naam schrijven.  

"Hij is inmiddels 31 jaar en dus bezig aan de tweede helft van zijn loopbaan," zegt Hamilton senior. "Maar hij zal al zijn talent toepassen om er het maximale uit te slepen. Hij zal alleen maar sterker en beter worden. Ik denk dat hij nog zeven tot tien jaar in zich heeft. Lewis is extreem competitief en nog steeds vrij jong. Hij zal dus nog heel wat titels kunnen winnen."

Anthony weet dat Lewis ook buiten de racerij nog andere hobby's heeft, zoals muziek. Toch denkt hij niet dat dat zijn zoon weg gaat lokken uit de Formule 1. "Je kan nooit nooit zeggen, maar ik denk van niet. Lewis houdt van de competitie, houdt van autoracen en is gek op winnen. Zolang als hij die spirit heeft zal hij Formule 1 rijden. Ik denk dat hij nog minimaal zeven jaar zal blijven racen en dat is slecht nieuws voor alle anderen!"