Topscorer Vardy langer bij Leicester City

Jamie Vardy heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Leicester City. De spits blijft tot medio 2019 verbonden aan de koploper in Engeland.

"Ik ben absluut blij om te vechten om iets speciaals met deze club te bereiken, als onderdeel van dit team", vertelt Vardy op de clubwebsite van Leicester. "Ik heb nog nooit zo'n spirit meegemaakt als van de eigenaars naar de manager en zijn staf, de spelers en de fans. Ik wil er voor lange tijd een onderdeel van zijn."

"Leicester City heeft niets anders dan vertrouwen in mij getoond sinds de dag dat ik hier kwam, drieënhalf jaar geleden. Het is onmogelijk om te meten hoeveel dat geloof mij geholpen heeft te verberen. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de investering die de club gedaan heeft in mij en ik zal elke dag werken om het terug te betalen."

Vardy (29) verruilde in 2012 Fleetwood Town voor Leicester en maakte sindsdien een enorme ontwikkeling door. In slechts drie jaar groeide hij uit tot topscorer in de Premier League en international van Engeland. Dit seizoen scoorde hij bovendien elf wedstrijden op rij en schoot daarmee het record van Ruud van Nistelrooy uit de boeken.

Clubheld Jamie Vardy tot de zomer van 2019 onder contract bij Leicester City. (PRO SHOTS/Action Images)
Clubheld Jamie Vardy tot de zomer van 2019 onder contract bij Leicester City. (PRO SHOTS/Action Images)