Kim Kardashian houdt zoon nog buiten beeld

Fans van Kim Karsdashian vragen zich nog steeds af hoe haar in december geboren zoon Saint eruit ziet. Hoewel Kim bijna alles deelt, houdt ze 'Sainty' nog buiten beeld.

Kim maakte vrijdag een livestream van zes minuten ter gelegenheid van de eerste draaidag van het twaalfde seizoen van Keeping Up With The Kardashians. De realityster praatte tegen haar zoon, maar hield het kereltje buiten het bereik van haar camera. "Wil je op mijn livestream?", vroeg Kim aan Saint, die met wat gesputter op zijn moeder reageerde. "Hij is zo lief jongens", plaagde de realityster haar volgers.

Dat Saint zo lief is, komt volgens Kim doordat het kereltje op haar lijkt. "Hij lijkt op mij, vind je niet?", vroeg Kim aan haar broer Rob, die met Saint in de weer was. "Hij is zo schattig, hij is net mij", grapte Kim.

Saint zag op 5 december het levenslicht in Los Angeles. In juni 2013 beviel Kim van haar eerste kind, dochter North. De realityster en haar echtgenoot Kanye West lieten North voor het eerst zien toen ze twee maanden oud was.

Kim Kardashian houdt zoon nog buiten beeld
Kim Kardashian houdt zoon nog buiten beeld (Foto: BuzzE)