FOK! Wat een weer: regenachtig

Vandaag kun je beter je paraplu paraat houden als we het KNMI mogen geloven. In de ochtend is het in het hele land regenachtig, in de loop van de ochtend wordt het vanuit het noordwesten wat droger. Het noorden van het land maakt nog wat kans op zon, in de zuidelijke delen van Nederland blijft het vochtig. 

In het noordoosten van het land wordt het maximaal 4 graden, het zuidwesten kan mogelijk de 10 graden aantikken. De wind is over het algemeen gematigd, maar boven het IJsselmeergebied en de Wadden kan hij vrij krachtig uit de zuidwesthoek komen. In de loop van de middag draait de wind naar het noordwesten en en neemt dan ook in kracht af. 

Zon op 08.15
Zon onder 17.32

Trouwe fan qltel was weer eens op pad gisteren, en kwam een wel hele aparte voorstelling tegen in het bos. Het eerste wat ik me afvroeg was of er echt kabouters zouden bestaan. Wie weet waarom deze stenen zo gestapeld zijn, mag het zeggen. Ze liggen los gestapeld, en gaan van groot naar klein. 

Zouden er echt kabouters bestaan 1 (Foto: qltel)
Zouden er echt kabouters bestaan? (Foto: qltel)

Zouden er echt kabouters bestaan 2 (Foto: qltel)
Zouden er echt kabouters bestaan?  (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

  Wikiweetjes van vandaag
 1997 O.J. Simpson werd civielrechtelijk aansprakelijk gesteld voor de moord op Ron Goldman en Nicole Simpson. 
 2009 De modeltreinfabrikant Marklin, toen 150 jaar oud, vroeg uitstel van betaling aan. 
 2004

Mark Elliot Zuckerberg richt samen met wat vrienden de social netwerksite Facebook op. 

 1945 Het Von Rundstedt-Offensief faalde waarna de laatste Duitse troepen geëvacueerd werden. 


The social network (trailer)