Kanye West ontkent roddels over seksleven

Kanye West heeft vrijdag op Twitter een paar dingen rechtgezet. De man van Kim Kardashian ontkent dat hij 'wel van een vinger in zijn achterste houdt', zoals zijn ex Amber Rose eerder deze week op Twitter suggereerde.

"Exen kunnen kwaad zijn, maar laat een ding duidelijk zijn: ik laat ze nooit met mijn kont spelen. Dat doe ik niet. Ik blijf in het geheel weg van dat gebied", aldus Kanye. "Ik houd daar niet van. Ik houd van foto's en video's. Mijn vrouw en ik hebben een soort liefde dat exen verandert in beste vrienden."

Amber deed deze week een boekje open over haar seksleven met Kanye nadat de rapper had uitgehaald naar haar en Wiz Khalifa, haar ex en vader van haar kindje. Khalifa had kritiek op de nieuwe titel van Kanye's aanstaande album en dat schoot in het verkeerde keelgat bij West. Hij somde vervolgens zestien punten van kritiek op Wiz' muziek en hun gezamenlijke ex Amber op. Dit weer tot ongenoegen van Rose. Ze twitterde vervolgens: "Awww @kanyewest. Ben je boos omdat ik niet meer in de buurt ben om met je kont te spelen?"

Kanye West ontkent roddels over seksleven
Kanye West ontkent roddels over seksleven (Foto: BuzzE)