Willems: "Ben gaan beseffen wat écht belangrijk is"

Jetro Willems speelde afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Een slepende knieblessure hield de verdediger lang aan de kant, maar inmiddels is hij volledig fit. Tegen FC Twente maakte Willems afgelopen weekend zijn eerste minuten van het seizoen. De linksback raakte in juli geblesseerd aan zijn knie en moest hard werken aan een terugkeer. "Ik ben gaan beseffen wat écht belangrijk is in het voetbal."

Inmiddels is hij weer volledig hersteld. "Ik kom langzaam terug op mijn oude niveau. Ik zit er niet meer ver vanaf", vertelt Willems in gesprek met Voetbal International. "Elke dag stelde ik mezelf de vraag: wat ga ik vandaag doen om de beste te zijn? Dat heeft mij vertrouwen gegeven en dat heeft gewerkt."

"Dit voelt als een verlossing. Ik bedank God voor deze kans", vervolgt de 21-jarige verdediger, die binnenkort een nieuw contract hoopt te tekenen bij PSV. "Als ik ga verlengen kan ik misschien meer geld verdienen, maar daar doet ik het niet voor."

"Ik hou gewoon van het voetbal. Geld is nu even niet belangrijk voor me. Die miljoenen ga ik nog wel verdienen, daar ben ik niet bang voor. Ik wil fit blijven en met PSV de doelstellingen halen", aldus Willems.