Oververmoeide Sara Kroos zegt shows af

Sara Kroos heeft al haar shows van de komende weken afgezegd vanwege oververmoeidheid. De cabaretière moet de tournee van haar voorstelling Doorgefokt op doktersadvies staken.

"Het spijt me voor iedereen die een kaartje heeft voor de komende weken voor mijn voorstelling, maar ik moet even een pas op de plaats maken", aldus Kroos in een verklaring. "Wanneer mijn vermoeidheid overgaat in een burn-out ben ik verder van huis en dat wil ik uiteraard heel graag voorkomen. Ik ga ervoor om er over een aantal weken weer te zijn."

Kroos heeft naar eigen zeggen te veel hooi op haar vork genomen. "Uit enthousiasme heb ik helaas de combinatie van m'n voorstelling, m'n gezin, m'n boek én de kerstshow onderschat. Het gekke is, als je een gebroken been hebt of je blinde darm eruit moet is dat makkelijker uit te leggen. Maar dit kan iedereen gebeuren, welk vak je ook uitoefent of hoe je leven er ook uitziet: soms moet je even stil gaan staan voor je omvalt."

Kroos wil een deel van de afgezegde shows dit seizoen nog inhalen. De anderen worden verschoven naar de reprise na de zomer.

Oververmoeide Sara Kroos zegt shows af
Oververmoeide Sara Kroos zegt shows af (Foto: BuzzE)