Ex Peter Jan Rens vertrekt naar Turkije

De ex-vriendin van Peter Jan Rens, Virginia van Eck, is vertrokken naar Turkije. Dat liet Van Eck weten in een interview met Shownieuws. Het lijkt erop dat ze niet van plan is terug te komen, maar de 22-jarige Van Eck wil dat bevestigen noch ontkennen. "Besluit genomen, een grote verandering in mijn leven. Op naar de toekomst!"

"Het is geen vakantie, we hebben al een huis", zegt ze. De vraag of haar twee kinderen ook naar Turkije komen, wil ze niet beantwoorden. "Daar zal ik maar niet op ingaan." Van Eck kreeg anderhalf jaar geleden met Rens een dochtertje, Djelisa. Uit een eerdere relatie heeft ze de 8-jarige Jay.

Rens (65) hoopt nog altijd dat hij en Van Eck weer bij elkaar komen. "Virginia is nu al echt drie dagen weg. We zijn uit elkaar, maar ik word nu al gek van het gemis. Over twaalf dagen komt ze pas terug en ik hoop dat we weer terug bij elkaar kunnen komen."

Eerder zei Van Eck al tegen Shownieuws dat ze met Rens goede en slechte tijden heeft beleefd. "Met Peter heb ik vier jaar lang bijna als een zigeuner moeten leven, omdat we weer uit een huis werden gezet of om een andere reden moesten verkassen."Ze besloot uiteindelijk de stekker uit hun relatie te trekken.

Ex Peter Jan Rens vertrekt naar Turkije
Ex Peter Jan Rens vertrekt naar Turkije (Foto: BuzzE)