Cocu verlengt officieel bij PSV, Vennegoor wordt scout

Phillip Cocu heeft zijn contract met PSV tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV officieel verlengd. Onder toeziend oog van 2000 aanwezige fans zette de trainer zijn krabbel onder het contract, dat hem tot medio 2019 aan de Eindhovense ploeg zal verbinden.

Beide partijen kwamen eind vorig jaar al tot overeenstemming. Toen gaf Cocu aan nog veel rek in de club te zien. "Wij zijn aan een bepaald traject begonnen. Een traject met een mooie visie, dat ook een mooie ontwikkeling doormaakt. Toch zit er nog veel rek in dat traject, in de club en in mezelf. Ik wil de ingezette lijn graag doortrekken."

Ook assistent-trainer Chris van der Weerden heeft zich officieel tot de zomer van 2019 aan PSV verbonden. Verder zette ook keeperstrainer Ruud Hesp zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, die tot medio 2018 zal lopen. Hij heeft nog wel een optie voor nog een jaar bedongen.

Tot slot kwam er nog een mooi bericht uit de hoed van algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur Marcel Brands. Jan Vennegoor of Hesselink wordt per direct aan de scouts van PSV toegevoegd. De voormalig aanvaller van de Eindhovenaren liep al een tijdje stage bij het scoutingsteam en heeft nu dus een vaste aanstelling gekregen.