Vanaf mei Koreanen terugpakken in Homefront: The Revolution

Silver kondigt vandaag aan dat Homefront: The Revolution op 20 mei 2016 uitkomt. Een gesloten bèta voor het spel wordt in februari 2016 exclusief beschikbaar gemaakt voor Xbox One.

Toegang tot de bèta is gelimiteerd en de enige manier om die te krijgen is met een Xbox One Bèta Token. Deep Silver en Xbox organiseren de komende weken een aantal acties waarmee je de kans krijgt om zo'n token te verkrijgen en deel te nemen aan de bèta. Door je te registreren op de officiële website weet je wanneer er wat staat te gebeuren rondom de bètakeys.

Om dit nieuws te vieren heeft Deep Silver ook de eerste gameplay trailer voor Homefront: The Revolution uitgebracht. In ‘This is Philadelphia’ zien we beelden van de wereld van het bezette Philadelphia in 2029 en het beleid dat in de Yellow Zones gevoerd wordt. Ze zijn anders dan de door oorlog getergde niemandslanden van de Red Zones en de sterk gemilitariseerde Green Zones. De Yellow Zones zijn dichtbevolkte gebieden in de stad, waar er 24-uurs bewaking rondloopt en propaganda continue in de straten te vinden is.

Homefront: The Revolution komt uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.