'Superster UFC is geen vrouw, maar zoon van pornoster Ron Jeremy'

Zo nu en dan gaan mensen in de VS nogal vreemde rechtszaken aan en dit keer is het raak in de sportwereld. Spil in het verhaal is Ronda Rousey, superster uit de UFC - de belangrijkste mixed martial arts-organisatie. De 28-jarige Rousey - in 2008 goed voor olympisch judobrons - stond tot haar verlies tegen Holly Holm in november te boek als meest dominante sportvrouw ter wereld, doordat ze veel gevechten binnen de minuut besliste. 

Nu komt er een groot geheim over Rousey naar buiten, althans volgens ene GB White. De beste man spant een rechtszaak aan in Florida, waarbij hij graag ziet dat Rousey een contactverbod krijgt. "Mij hangt lichamelijke schade boven het hoofd, omdat ik de klokkenluider ben in een enorm schandaal rondom vechtster Ronda Rousey. Ik vrees dat ze haar kickbokskwaliteiten tegen mij gebruikt en mij met een judotrap tegen het hoofd in een submission zal trappen om mij de mond te snoeren over de leugens, fraude en manipulatie van Rousey", aldus de mogelijk lichtelijk verwarde meneer White.

Wat die leugens dan zijn die aan het licht gebracht zullen worden door wat schijnbaar de enige persoon op aarde is die hier weet van heeft? Nou, niet zomaar iets: "Ronda Rousey en de UFC belazeren het Amerikaanse publiek. Rousey is namelijk een man die zich slechts als vrouw voordoet om de kijkcijfers op te krikken", zo weet White te onthullen. "Ik heb bewijzen die ik aan kan brengen van Rousey in een zwembroek, waarop duidelijk haar penis te zien is, op een nudistenstrand in Delaware", zo lult de klokkenluider - waarschijnlijk - uit zijn nek. 

Holm geeft een fikse klap aan Rousey. Vermoedelijk doet het pijn, maar White maakt zich daar niet zo druk om (Foto: Getty)

"Verder heeft Rousey haar in de UFC gewonnen prijzengeld gebruikt voor een penisvergroting bij een kliniek in Jacksonville. Ook gebruikt ze voor gevechten steroïden om een beslissend voordeel te krijgen, die ze gekocht heeft van Barry Bonds (een ex-tophonkballer met een voorliefde voor homeruns en steroïden, red), en had ze een geheime relatie met Alex Rodriguez (eveneens een honkballer en groot liefhebber van doping, red.)", klinkt het verder. Daar blijft het echter nog altijd niet bij: "Rousey heeft een sextape gemaakt met Jon Jones (mede-MMA-vechter, red.) waarop haar penis duidelijk te zien is", zo zuigt White uit zijn duim. "Ik ben de enige die in het bezit is van deze video en Rousey heeft gedreigd mijn benen te breken en tot een pretzel te vervormen als ik de video niet teruggeef."

Tot slot blijkt Ronda Rousey helemaal niet Ronda, maar Ron of Ronald te heten. Een penisvergroting zou mogelijk kunnen komen vanwege jaloezie op wie stiekem haar echte vader is: "De echte vader van Rousey is Ron Jeremy en ik ben als enige in het bezig van het originele geboortecertificaat. Ik vrees dat, als Rousey als man in de UFC blijft vechten, ze haar tegenstanders pijn zal doen", waarmee White uitkomt bij een punt dat doorgaans wel onderdeel is van een vechtsport. "Ik zoek dus een contactverbod tegen Rousey zodat ze niet bij mij in de buurt mag komen en ik vraag ook om een gerechtelijk bevel om te zorgen dat ze niet meer in de UFC mag vechten. Ze is namelijk een man en gebruikt steroïden, dit is fraude van haar en de UFC. Het publiek verdient de waarheid te weten en ik zoek bescherming als klokkenluider."

Het vermoeden is overigens dat de rechtszaak niet aangenomen zal worden, dus of Ronda Rousey daadwerkelijk met een verborgen wapen in de ring verschijnt zullen we waarschijnlijk nooit weten.