'Leonardo DiCaprio weer vrijgezel'

Leonardo DiCaprio is weer vrijgezel. De relatie van de 41-jarige acteur en het 25-jarige model Kelly Rohrbach liep een aantal weken geleden op de klippen, vertelt een ingewijde aan People.

Volgens de bron kunnen Leonardo en Kelly het nog steeds goed vinden samen, maar hebben ze het te druk voor een relatie. "Hij heeft een grote film die binnenkort verschijnt en zij is een van de grootste supermodellen in de wereld."

Van een nieuwe liefde is volgens de ingewijde geen sprake. "Er is geen derde persoon. Ze zijn nog goede vrienden en alles verloopt vriendschappelijk." Leonardo luidde het nieuwe jaar niet in met Kelly. Met vrienden en verschillende 'blondines en brunettes' vierde de acteur het begin van 2016, weet een bron.

Kelly werd afgelopen zomer voor het eerst gespot aan de zijde van Leonardo, die een lange lijst van ex-vriendinnen heeft. De acteur lijkt een voorliefde te hebben voor blonde modellen, onder anderen Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Toni Garn gingen Kelly voor. Leonardo en Kelly werden rond Thanksgiving, eind november, voor het laatst samen gezien.

'Leonardo DiCaprio weer vrijgezel'
'Leonardo DiCaprio weer vrijgezel' (Foto: BuzzE)