Jay Z: ik maak van Harry Styles een megaster

Jay Z heeft grootse plannen met Harry Styles. De rapper en man van Beyoncé denkt dat hij de aangewezen persoon is om de solocarrière van de zanger van de grond te krijgen nu One Direction een pauze heeft ingelast.

"Harry heeft geen hulp nodig bij het creëren van naamsbekendheid, iedereen ter wereld weet wie hij is", zegt Jay Z in een interview met Daily Star Sunday. "Maar hij kan wel hulp gebruiken bij de overstap van groepslid naar individuele artiest."

De nieuwe manager van Styles vervolgt: "Ik kan ervoor zorgen dat hij met grotere artiesten en de belangrijkste producers gaat samenwerken en dat hij binnen een jaar de grootste ster ter wereld is."

Jay Z zou Harry ook graag een contract aanbieden bij zijn platenlabel Roc Nation. Maar de Britse zanger staat momenteel nog onder contract bij Simon Cowell. "Ik zou Harry dolgraag binnenhalen, maar Simon wil ongetwijfeld ook met hem blijven samenwerken. We zouden een samenwerking kunnen overwegen. We hebben allebei goede en nuttige kwaliteiten."

Jay Z: ik maak van Harry Styles een megaster
Jay Z: ik maak van Harry Styles een megaster (Foto: BuzzE)