FOK! Wat een weer: bewolking en vrieskou

De bewolking overheerst vandaag door het hele land en het regengebied van gisteren trekt vandaag langzaam richting het nooroosten. Aangezien het in het uiterste noordoosten maximaal -3 graden wordt, kan de neerslag hier vallen als sneeuw. Ook is er hier ijzel of ijsregen mogelijk aldus het KNMI. In het zuidwesten klimt de temperatuur op tot ongeveer 9 graden. de wind waait nog steeds uit het oost tot zuidoosten. 

Zon op: 08.48 uur
Zon onder: 16.41 uur

Van qltel kreeg ik onderstaande foto's die hij maakte tijdens een wandeling van Slot Wissen richting Weeze en weer terug. 

Slot Wissen / Weeze (Duitsland)  (Foto: qltel)
Slot Wissen / Weeze (Duitsland) (Foto: qltel)

Slot Wissen / Weeze (Duitsland)  (Foto: qltel)
Slot Wissen / Weeze (Duitsland) (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1976 trok een enorm zware storm over West-Eiuropa heen. In Leeuwaarden waaide de toren van de Bonifatiuskerk af, en langs de gehele Noordzee kust heerst de alarmtoestand. 

* In 2008 ontwikkelde het Britse GlaxoSmithKline een vaccin tgen het vogelgriepvirus H5N1

* In 1925 kondige Mussolini aan dat hij de dictator van Italië zou worden. 

* In 1521 werden Maarten Luther en zijn volgelingen geëxcommuniceerd door Paus Leo X. In 1962 onderging Fidel Castro hetzelfde lot, uitgesproken door Paus Johannes XXIII.