Toppers bij afscheidsconcert Gordon

De Toppers staan volgend jaar op het podium met Gordon. René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling zijn muzikale gasten tijdens de twee afscheidsconcerten die Gordon in november 2016 houdt in het Concertgebouw in Amsterdam. Dat maakte Albert Verlinde dinsdagavond bekend in RTL Boulevard.

Dat de Toppers Gordon vergezellen op het podium is opmerkelijk aangezien de zanger maandag in het interviewprogramma 5 jaar later van Jeroen Pauw flink van leer trok tegen zijn oud-collega's. Zo zou René Froger een drankprobleem hebben. ''Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend'', aldus Gordon.

Jeroen van der Boom zou ondertussen aan de stoelpoten van Gordon hebben gezaagd. Hij zou Gordon zo hebben gemanipuleerd dat hij uiteindelijk besloot te stoppen met de Toppers.

Froger wilde niet reageren op de aantijgingen van Gordon. De Amsterdammer wenste Gordon alleen fijne kerstdagen en mooi nieuwjaar, aldus Verlinde. Mensen om René heen zeggen dat het totale onzin is dat hij een drankprobleem heeft.

Toppers bij afscheidsconcert Gordon
Toppers bij afscheidsconcert Gordon (Foto: BuzzE)