FOK! Wat een weer: geen Elfstedentocht

Althans, niet meer dit jaar. Morgen is het wisselend bewolkt en liggen de temperaturen rond de twaalf graden. In het noordwesten kan wat neerslag vallen, de rest van het land blijft overwegend droog. De wind komt uit het zuidwesten en wakkert in de loop van de dag aan. 's Middags en 's avonds wordt het langs de noordwestkust stormachtig en zijn er krachtige windstoten. 

Klapmongeaul hing heel enthousiast in m'n DM gisteren: "Mo, mijn bananenboom heeft bananen!" Dus Mo zei: "Kom maar door met die foto's " Ik moest toch even goed zoeken voor ik de bananen spotte, maar ik heb ze gevonden! 

De bananenboom van Klapmongeaul (Foto: Klapmongeaul)
De bananenboom van Klapmongeaul (Foto: Klapmongeaul)

De bananenboom van Klapmongeaul (Foto: Klapmongeaul)
De bananen van Klapmongeaul (Foto: Klapmongeaul)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1163 werd Midden-Nederland getroffen door de Sint-Thomasvloed. 

* In 1937 kwam de tekenfilm Sneeuwwitje en de zeven dwergen uit, de eerste tekenfilm van Walt Disney die even lang duurt als een speelfilm. 

* In 1964 schafte Groot-Brittannië de doodstraf af. 

* In 1988 vond de rampvlucht van de Pan Am vlucht 103 plaats. Het toestel ontplofte en stortte neer boven Lockerbie. Bij de aanslag kwamen 56 mensen om het leven.