FOK! Wat een weer: Bijna Kerstmis!

Nog slechts vijf dagen tot de kerst, en het ziet er bij lange na niet naar uit dat we een witte kerst tegemoet kunnen zien. Met temperaturen van 14 graden, zoals vandaag, kunnen we de kerstcadeautjes beter onder een palmboom leggen en lekker gaan barbecueën. De wind draait in de loop van de dag van het zuiden naar het zuidwesten, en laat in de avond is er mogelijk kans op een beetje regen.

Zoek je een nieuwe hobby? Of ben je gewoon te lui om de lege flessen naar de glasbak te brengen? Rewimo en qltel kwamen tijdens hun reis door Amerika ook The Bottle Tree Ranch tegen. De eigenaar heeft de flessenverzameling van zijn vader geërfd, maar wist niet wat hij ermee aanmoest. Daarom ontwierp hij metalen bomen waar hij de flessen op kon steken. Zo onstond er een bos van duizenden lege flessen. 

De ingang van The Bottle Tree Ranch  (Foto: Rewimo & qltel)
De ingang van The Bottle Tree Ranch (Foto: Rewimo & qltel)

The Bottle Tree Ranch (Foto: Rewimo & qltel)
The Bottle Tree Ranch (Foto: Rewimo & qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1924 kwam Adolf Hitler op vrije voeten. Tijdens zijn gevangenschap schreef hij het eerste deel van 'Mein Kampf'. 

* In 1960 werd Richard Baer gearresteerd door de Duitse Justitie. Baer was een ex-commandant van Auschwitz. 

* In 1901 werd de eerste Nobelprijs uitgereikt in Stockholm. 

* In 1987 kwam de veerboot Doña Paz in aanvaring met de olietanker Vektor in de Straat Tablas in de Filipijnen. Door de aanvaring vatten 8800 vaten olie aan boord van de Vektor vlam, waarna het vuur zich over beide schepen verspreidde. Hoewel het officiële dodental is vastgesteld op 1576 mensen, kwamen er naar schatting maar liefst 4375 peronen om het leven. Slechts 21 mensen wisten de vlammenzee te ontsnappen door onder water weg te zwemmen.