Baby's aan de lopende band in teaser trailer voor Storks

Lang voordat Amazon pakjes wilde gaan bezorgen met drones had moeder natuur haar eigen bezorgsysteem al up and running: ooievaars. Deze witgevleugelde koeriers bezorgen ons immers al eeuwenlang ons verse kroost. Toch?

In de eerste teaser trailer voor de nieuwe animatiefilm Storks zien we hoe trots deze ooievaars zijn op hun feilloze systeem, waar nooit iets fout gaat en elke baby veilig wordt bezorgd bij de ouders. Opnieuw: toch?

De officiële synopsis luidt: Ooievaars bezorgen baby's. Of althans, dat deden ze. Tegenwoordig bezorgen ze pakjes voor de werelwijde internetreus Conerstone.com. Junior, de beste bezorgooievaar van het bedrijf, staat op het punt een promotie te krijgen wanneer hij per ongeluk de Babymaakmachine activeert, waardoor een schattige en ungeauthoriseerd meisje wordt geproduceerd. In een poging om het wolkje problemen te bezorgen voordat de baas erachter komt racen Junior en Tulip, de enige mens op de Ooievaarberg, tegen de klok om hun eerste babybezorging ooit te doen. Het leidt tot een onthullende reis die meer dan één familie compleet maakt en de ware missie van ooievaars in de wereld terugbrengt.

Storks is te zien vanaf september volgend jaar.