Emile Ratelband looft 500 euro uit voor levend terugbrengen van Flappies

Wie voor de kerstdagen nog effe snel 500 flappen wil cashen moet de zeven Flappies van Emile Ratelband in blakende gezondheid bij hem terugbezorgen. De zeven Nijntjes werden dinsdagnacht 8-11-2015 uit hun nijntjevila gekidnapped. Emile en kids zijn behoorlijk ontdaan, door deze snode daad er kan geen positieve tsjakaa meer af sinds de wrede ontvoering van de zeven witte knuffelnijntjes. De schofterige daad is gepleegd in Beek (Montferland), bericht De Gelderlander.

Dinsdagavond had de positiviteitsgoeroe de nijntjes nog hun diner bezorgd en woensdagochtend was de konijnenresidentie koud en leeg. Het is niet de eerste keer, enkele weken terug werden er ook al zes kerstdiners gejat. De positiviteitsgoeroe vertelt dat het schering en inslag is met het jatten van de knuffelnijntjes. Ratelband vermoedt dat er een bontmaffia actief is omdat een buurman ook al gestript is van zijn witte wollige knuffeltjes. Ook een bakker in de buurt zag zijn wollige witte flappies spoorloos verdwijnen.

Een racistische hatecrime lijkt uitgelsoten daar er ook bruine konijnen van een snackbareigenaar zijn ontvoerd. Overigens kan u ook voor het levend retourneren van deze bruinekonijnen 500.- euro cashen bij de snackbarbaas.

Navraag bij de lokale bromsnor over deze wrede ontvoeringen leert dat maar van één verdwijning een officiële aangifte is gedaan, de overige nijntjes lijken gebruik gemaakt te hebben van geboden kansen op een zelfstandig bestaan.