Slachtoffer Alkmaar is Hagenaar van 29

Het lichaam dat vrijdagochtend op een fietspad in een recreatiegebied ten noorden van Alkmaar is gevonden, is van een 29-jarige man uit Den Haag. Dit heeft de politie vrijdagavond laten weten. De dode is een bekende van de politie. Hij is volgens de politie waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie kreeg vrijdagochtend een tip van iemand die had gezien dat een man in een busje geladen zou worden bij de Willem Kalfstraat in Alkmaar. De bestuurder is vervolgens aangehouden, net als twee mensen in het huis. Het gaat om mensen uit Alkmaar en Heerhugowaard, van 43, 47 en 26 jaar.

 
Drie aanhoudingen naar aanleiding vondst lichaam in Geestmeram...

Vrijdagochtend kreeg de politie de melding dat er op de Willem Kalfstraat in Alkmaar mogelijk iemand in een busje werd geladen. ter plaatse werden na enig onderzoek twee mensen aangehouden. Het bewuste busje bleek een witte Hyundai te zijn waarna een burgernetbericht werd uitgegeven. Toen het busje werd gevonden hield de politie de bestuurder ervan ook aan. Inmiddels was in recreatiegebied Geestmerambacht een lichaam van een man gevonden. Vlak na de vondst kwam informatie naar buiten dat het zou gaan om een zwaar verminkt lichaam, maar de politie ontkent dat. Dat het gaat om een misdrijf lijkt duidelijk, maar over de rest wil de politie nog niet veel kwijt.

Posted by Alkmaar Centraal on vrijdag 11 december 2015

Slachtoffer Alkmaar is Hagenaar van 29
Slachtoffer Alkmaar is Hagenaar van 29 (Foto: ANP)