Seksverslaafd tienermeisje test dildo's

Gaby Barton-Gane heeft het nuttige met het aangename weten te verenigen. Het negentienjarige meisje uit het Engelse Bournemouth is namelijk verslaafd aan seks. Sinds kort klust de blondine wat bij door maandelijks twintig seksspeeltjes te testen voor een erotische webshop.

De niet onknappe (voor Engelse begrippen) Gaby weet sinds haar zeventiende dat ze anders is dan andere tienermeisjes. Ze heeft namelijk een veel hoger libido. Omdat ze zeker driemaal daags wil worden doorgesmeerd was het lastig een vriendje te vinden. Laat staan te houden.

Sinds kort heeft ze echter een relatie met Raj Maidment. Deze twintigjarige bouwvakker draait zijn hand er niet voor om zijn vriendin een extra beurt te geven. Hij lust er eveneens wel pap van.

"Ik ben altijd gek geweest op seks", vertelt Gaby. "Mijn ex-vriendjes vonden één of twee keer in de week wel genoeg, maar ik ben pas blij met driemaal seks op een dag. Raj is de eerste die me kan bijhouden."

Toch bleef de Britse schone iets missen. De jongedame, die in het dagelijks leven bij een verzekeringskantoor werkt, verdient nu een mooi zakcentje bij door in zee te gaan met Lovehoney. Bijna dagelijks ploft er weer een nieuwe vibrator of zweepje op de mat. Haar la puilt dan ook uit met honderden seksspeeltjes.

"Het is de perfecte bijbaan voor mij", vertelt Gaby. Samen met haar vriend worden de seksspeeltjes een voor een grondig getest. Vervolgens laat ze een review achter op de site van het bedrijf. Daar is ze inmiddels een van de populairste reviewers geworden.

"Gaby stuurde zoveel enthousiaste reviews in, dat we besloten haar te contracteren", laat een woordvoerder van Lovehoney weten. "Wij hebben op een dag besloten haar gratis seksspeeltjes te geven in ruil voor een review. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus als je net als Gaby seksverslaafd bent en een beetje kunt schrijven, neem dan contact met ons op."

Hieronder een paar foto's van de dame in kwestie, te uwer beoordeling: