Dames, pijpen blijkt gezond!

Lieve dames, lezen jullie even mee? Pijpen blijkt namelijk erg gezond te zijn voor jou. Zo helpt een regelmatige orale verwenbeurt van de beste vriend van je partner diverse kankersoorten voorkomen.

Daar waar onder anderen Iron Maiden-held Bruce Dickinson en Michael Douglas onlangs anders beweerden, blijkt orale seks zeer gezond te zijn. Overigens gaat deze vlieger niet uitsluitend op voor een pijpsessie. Ook als je met enige regelmaat je kop tussen een stel dampende dijen steekt, word je een stuk gezonder.

Carin Koelman van het Leids Universitair Medisch Centrum wil dan ook een (paarsgepunte) lans breken voor een lekkere blowjob en zelfs het doorslikken van zijn kwakje. "Orale seks en spermaslikken helpen hart- en vaatziekten en depressies voorkomen", aldus de arts.  "Het is dus goed voor je gezondheid."

Volgens een studie van State University of New York is het doorslikken van zaad op nog veel meer vlakken een stuk gezonder. Zo helpt het stress tegengaan en werkt het ook goed als slaapmutsje.

Dickinson en Douglas moeten echter maar weinig hebben van beffen. Zij zeggen respectievelijk tong- en keelkanker te hebben opgelopen van het oraal verwennen van een vrouw. Overigens heeft een befbeurt uw schrijver al eens zijn bril gekost...