FOK! Wat een weer: pakjesavond

Na een ronduit prachtige dag gisteren, wordt het vandaag flink minder. Gisteren waarschuwden we al voor mogelijk stormachtige winden aan de noordelijke en noordwestelijke kustgebieden. Hier komen mogelijk windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur voor. Ook landinwaarts kan het flink spoken. De temperatuur ligt rond de tien graden, nog steeds (te) warm voor de tijd van het jaar. Morgen is er kans op regen, maar is de stormachtige wind wel wat gaan liggen. 

Rewimo maakte gisteren een wandeling door het gebied bij de Baggersee, rondom Schloss Moyland. Ik ben verliefd op het kabouterdorpje  

 Baggersee Schloss Moyland (Foto: Rewimo )
Baggersee Schloss Moyland (Foto: Rewimo )

Baggersee Schloss Moyland (Foto: Rewimo)
Baggersee Schloss Moyland (Foto: Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1935 werd het eerste door kunstmatige inseminatie verwekte kalf geboren. 

* In 1952 werd de ontvangst van Sinterklaas voor het eerst op tv uitgezonden. De presentatrice was Mies Bouwman, die de uitzendingen tot 1973 zou verzorgen. 

* In 1945 verdwenen vijf bommenwerpers in de Bermudadriehoek. Bij een reddingsmissie verdwenen er nog eens zes vliegtuigen en 27 mensen.

* In 1933 werd de drooglegging in de Verenigde Staten beëindigd.